Marie Michielssen ontwerpt sinds lange tijd voor Serax. De huisdesigner haalt ha


Marie Michielssen ontwerpt sinds lange tijd voor Serax. De huisdesigner haalt haar inspiratie uit het dagdagelijkse leven, ze laat zich vaak leiden door verschillende stimuli die haar inspireren om nieuwe ontwerpen te maken. Haar impressies vertalen zich in eigenzinnige ontwerpen zoals theelichtjes, vazen, bloempotten en canvas tassen die elke collectie steevast in een nieuwe vorm terugkeren in de nieuwe collectie. Hiernaast geeft Marie oude of vergeten materialen een nieuwe bestemming. Diverse producten van haar zijn terug te vinden bij MAQ wonen. Hier enkele afbeeldingen. Geef zeker je mening over de verschillende producten. Of deel ze met die ene persoon waarvan jij weet dat die ze ook mooi vindt. #MAQwonen #MarieMichielssen


Source