Lieve klanten! Dikke


Lieve klanten! Dikke 😘

Bedankt aan iedereen die er was vandaag! Jullie zijn meer dan fantastisch! De goodiebags zijn op!!!

Nog een grotere ‘bedankt’ aan alle deelnemers van de goodiebag, zeker het volgen waard: Madame Grise, Studio Krømble, Bloomingville, KOBA_handmade in Belgium, Vitra, XLBoom, Karooz, Frularie en special thanks aan It’s my hair By Céline (kapsalon in de Molenstraat) voor de staantafels!

Vond je mijn outfit leuk? Dan moet je bij Modemoiselle in Shopping 2 Genk zijn bij Mieke Veulemans! Mijn oorbellen kan je vinden bij Goudskool en die mooie goodiebags waren er niet zonder Bram De Graef van Printkracht10 hééél dicht bij Modemoiselle (zelfde gang) in Stad Genk! Waar je shopt met #glimlachinbegrepen in #genk3600 !!

Héél erg bedankt!!!! En hopelijk tot volgende week of volgende maand of… 😉
Maandag & dinsdag gesloten!!! Woensdag 1 mei open!! Van 11 – 14 uur!!

Don’t be a stranger en deel je aankopen met mij!!! Online, offline… alles mag! Of op Instagram?! *Like, *Deel & *Win een goed gevoel 😉

Hoe meer mensen, hoe meer MAQ wonen ik jullie kan geven! Fijn weekend en tot snel!

Source