De beste Bed van het Jaar 2023

Een bed is een meubelstuk om op te slapen of te rusten, bestaande uit een matras, frame en hoofdeinde. Het biedt comfort en ondersteuning tijdens het slapen. Dit zijn de top 10 beste Bed voor 2023.

Categorieën : Meubels

Inhoudsopgave

De top 10 onmisbare bed van 2023

Bed CompleetBED® Boxspring 140x200 incl. topdekmatras - Complete set met matras - Zwart

1. CompleetBED® Boxspring. topdekmatras - Complete set met matras - Zwart

Deze hoogwaardige boxspring, geproduceerd in Nederland, is een comfortabel van 1.40m x 2.00m in de kleur Zwart. Het wordt geleverd met een hoofdbord, 7-zone pocketvering met 330 veren per m2 en een 4cm dik koudschuim topdekmatras. Het matras heeft een belastbaarheid tot 240kg en biedt een betere ondersteuning dankzij de nieuwe techniek. De pocketvering matrassen hebben goede ventilerende eigenschappen. Andere luxere matrassen, zoals traagschuim- of anti-allergeen bamboo topdekmatrassen, zijn beschikbaar tegen een meerprijs. Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie.

Bed Tweepersoonsbed Loox - Zwart - 180x200 cm

2. Tweepersoonsbed Loox - Zwart

Een praktisch en modern bed met een onderhoudsvriendelijke zwarte kunststof afwerking. Het heeft een stevige constructie inclusief hoofdbord, voetbord en zijpanelen. Een standaard lattenbodem is inbegrepen, maar een matras niet. Het is voorzien van vier lades met wieltjes: twee aan elke zijde. Het draagvermogen is 100 kg per ligzijde.

Bed Tweepersoonsbed Milo - Wit - 160x200 cm

3. Tweepersoonsbed Milo - Wit

Een opvallend en modern bed met een onderhoudsvriendelijke, deels gecapitonneerde kunstleren afwerking in het wit. Het heeft een stevige constructie inclusief hoofdbord, voetbord en zijpanelen. Een standaard lattenbodem is inbegrepen, maar een matras niet. Het is praktisch met meerdere lades. Het draagvermogen is 100 kg per ligzijde.

Bed Beter Bed Vouwbed Olsen - Eenpersoons - 90 x 200 cm - Grijs

4. Beter Bed Vouw Olsen - Eenpersoons - 90 x 200 cm - Grijs

Comfortabel en mooi. Het wordt geleverd inclusief bodem (metalen frame) en een 13 cm dik polyether matras. Het kan eenvoudig in- en uitgeklapt worden zonder het hoeslaken te verwijderen. Het metalen frame is niet zichtbaar wanneer het  is uitgeklapt. Ingeklapt neemt het  slechts 47 cm ruimte in beslag.

Bed TRIO stapelbed JUPITER metaal

5. TRIO stapelbed JUPITER metaal

Een perfecte ruimtebespaarder, geschikt voor 3 personen. Het heeft een moderne, eenvoudige en originele uitstraling en biedt duurzaamheid, veiligheid en comfort. Het  heeft een metalen structuur in de kleur grijs en heeft afmetingen van H. 158 cm, B. 148 cm, L. 208 cm. Matrassen (niet inbegrepen) passen in de maten 90 x 200 cm en 140 x 200 cm. Het  vereist zelfmontage met behulp van de meegeleverde montagehandleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Garantie van 2 jaar.

Vind de perfecte Bed voor jouw Huis - onze top 6-10 keuzes beoordeeld.

Bekijk onze top 6-10 keuzes en lees onze recensies, kun je een weloverwogen beslissing nemen en de perfecte Bed vinden die voldoet aan jouw persoonlijke voorkeuren en eisen. Houd ook rekening met de kwaliteit en duurzaamheid van het meubilair, zodat je investeert in stukken die lang meegaan.

Beter Bed bed Wald - 140 x 200 cm - wit

6. Beter Wald - 140 x 200 cm - wit

Een mooi en comfortabel is de basis voor een goede nachtrust en een mooie slaapkamer. Is fris, modern en tijdloos, waardoor het in ieder slaapkamerinterieur past. 

Tweepersoonsbed George - Zwart - 160x200 cm

7. Tweepersoonsbed George - Zwart - 160x200 cm

Design tweepersoons kunstleren George, geschikt voor matrasmaat 160×200 cm. Het strakke design maakt dit geschikt voor bijna elke slaapkamer.

Gestoffeerd bed Paris - 140 x 200 cm - Zwart - LED Verlichting

8. Gestoffeerd bed Paris - 140 x 200 cm - Zwart - LED Verlichting

Biedt comfortabel en rustig slapen met het frame en de lattenbodem. Het ruimtebesparende formaat maakt het perfect voor kleine slaapkamers of logeerkamers. Het gestoffeerde hoofdeinde is ideaal om te lezen of tv te kijken, met een geïntegreerde LED-strip die een prachtig effect geeft op het zwarte kunstleer.

Petite Amélie ® Peuterbed - Juniorbed 70x140 cm - Kinderbed inclusief Uitvalhekje – Zwart

9. Petite Amélie ® - Juniorbed 70x140 cm – Zwart

Biedt comfortabel en rustig slapen met het frame en de lattenbode. Het ruimtebesparende formaat maakt het perfect voor kleine slaapkamers of logeerkamers. 

Beddenreus Melior Vouwbed - Eenpersoons - 80x190 cm - Aluminium

10. Beddenreus Melior Vouw - Eenpersoons - 80x190 cm - Aluminium

De Melior is een aantrekkelijk geprijsd en superhandig logeer. Het wordt geleverd inclusief 10cm dik polyether matras (SG21) en bodem, waardoor je in één keer klaar bent. Het bespaart ruimte, omdat je het ingeklapt kunt opbergen wanneer er geen logé is. Uitklappen gaat snel en gemakkelijk. Het matras is geschikt voor kinderen en volwassenen tot 100 kg.

Op welke aspecten moet ik letten bij het kopen van een goede Bed ?

Bij het kopen van een goed bed let je op comfort, kwaliteit, maat, ondersteuning, duurzaamheid, garantie, prijs en probeer je het bed uit in een fysieke winkel.

Veelgestelde vragen over Bed

Welke zijn de top 5 beste Bed van het jaar 2023?

Overzicht van de top 5 beste Bed in onze review

  1. CompleetBED® Boxspring. topdekmatras – Complete set met matras – Zwart
  2. Tweepersoonsbed Loox – Zwart 
  3. Tweepersoonsbed Milo – Wit 
  4. Beter Vouw Olsen – Eenpersoons – 90 x 200 cm – Grijs
  5. TRIO stapelbed JUPITER metaal

Hoe lang gaat een bed mee ?

De levensduur van een bed varieert afhankelijk van de kwaliteit van het en hoe goed het wordt onderhouden. Over het algemeen kan een goed 8 tot 10 jaar meegaan.

Hoe kan ik mijn bed onderhouden ?

Om je bed in goede staat te houden, is regelmatig reinigen en luchten belangrijk. Verwijder vlekken zo snel mogelijk, gebruik een matrasbeschermer en draai het matras regelmatig om slijtage gelijkmatig te verdelen.

De laatste stap bij de beslissing om een Bed te kopen.

De laatste stap bij de beslissing om een Bed aan te schaffen is de daadwerkelijke aankoopbeslissing. Vergelijk zeker verschillende. Kijk voordat je een definitieve beslissing neemt naar merken, stijlen, prijzen en functies.