Een bed van Nilson of Van der Valk?

Slaap jij ook altijd zo fijn in een hotel? Dat gevoel haal je gemakkelijk in huis door het kopen van een hotelbed. Een Van der Valk bed kan je gewoon kopen. Of wat dacht je van slapen op hetzelfde bed als in het Amstelhotel?

Van der Valk

Van der Valk bedden ken je vast van een bezoek aan één van de vele Van der Valk hotels. Onder het Van der Valk concern valt ook Valk at Home. Hier verkopen ze de bedden, het bedlinnen, de kussens en zelfs de wijnen uit het Van der Valk. De bedden zijn kwalitatief goed en slapen erg fijn. Door zo’n bed met bedlinnen in huis te halen haal je het Van der Valk gevoel naar je slaapkamer.

Wist je dat? Je zelfs je initialen op je bed kan laten maken bij Valk at Home.

Nilson Beds

Nilson kan je kennen van verschillende hotels. Nilson Beds vind je onder andere in; Hotel The Dylan, Hotel The Craftsmen en het Amstelhotel. Nilson bedden zijn gemaakt van natuurlijke materialen. De bodem is gemaakt van massief hout en de matras van wol met katoen en paardenhaar. Een kwalitatief goed bed voor heerlijke nachten. Ook bij Nilson kan je bedlinnen aanschaffen voor het complete hotel gevoel.

Wist je dat? Natuurlijke materialen zorgen voor de beste klimaatregeling in je matras.

Inhoudsopgave

gerelateerde blog