Heb jij al eens gedacht aan een ballonvaart?

Heb je ook altijd al eens een ballonvaart willen boeken, maar weet je niet waar te boeken of met wie? Zoek dan niet verder want de mensen van C-Air ballonvaarten helpen je hier graag mee verder. Wil je de vrijheid ervaren en ontspannen genieten van een prachtige ballonvlucht? Neem even contact op met de mensen van C-Air ballonvaarten. Zij helpen je graag verder met de nodige informatie.

Ballonvaren een once-in-a-lifetime experience die je ongetwijfeld nooit zult vergeten

Het avontuur begint al bij het opbouwen van de luchtballon de mensen van C-Air maken de luchtballon volledig klaar voor vertrek Uiteraard krijg je voor de ballonvlucht nog een uitgebreide briefing, waarin alle facetten van het ballonvaren worden overlopen. Eens de luchtballon klaar staat en je instapt bent is het moment bijna aangebroken om de lucht in te gaan. De luchtballon wordt verder op temperatuur gebracht en je komt los van de grond. Op dat moment is het moment om te genieten aangebroken, de unieke blik op het landschap onder je laat je wegdromen.

Welke regio boek je best je ballonvaart?

Iedere regio heeft zo zijn charmes. Elke regio zal je bijblijven. Onze voorkeur gaat uit naar een ballonvaart Sint-Niklaas, opstijgen vanop de grote markt en genieten van het prachtige uitzicht boven het Shoppingcenter, het stadhuis, de grote markt…

Toch willen we alle regio’s even bespreken waar de piloten van C-Air ballonvaarten opstijgen:

Ballonvaarten Oost-Vlaanderen

In de provincie Oost-Vlaanderen zijn er tal van bezienswaardigheden die je kan bewonderen tijdens een ballonvaart. Oost-Vlaanderen heeft tal van Gemeentes die ballonvaren de moeite waart maakt: Gent, Aalst, Geraardsbergen, Sint-Niklaas, Dendermonde, Oudenaarde.

Het is een unieke manier om Oost-Vlaanderen op een andere manier te leren kennen. Hoog en droog in de luchtballon ontdek je de streek op een heel andere manier.

Ballonvlucht Antwerpen

Ook al eens gedacht om een ballonvlucht in Antwerpen te boeken? Uitzicht op de Kempen, het stad van Antwerpen geeft je een extra dimensie tijdens deze ballonvaart. Deze stad een uitstekende keuze voor je eerste ballonvaart. Je krijgt uitzicht over de Schelde, Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, Sint-Andrieskerk, Sint-Jacobskerk, het Rivierenhof en nog zoveel meer. Ook interesse in een ballonvaart neem even vrijblijvend met ons contact op.

 

https://www.cair-ballonvaart.be

Inhoudsopgave