Keuken renovatie? Ga zelf je keuken wrappen!

Heb jij een verouderde keuken en is het de hoogste tijd voor een nieuwe? Dan heb je misschien al wel een rondgang gemaakt bij diverse keukenbedrijven. Keukens zijn duur tegenwoordig. En met de hoge energieprijzen, de hoge inflatie en de onzekere toekomst is het misschien nu niet verstandig om zoveel geld uit te geven aan een nieuwe keuken. Gelukkig bestaat er plakfolie. En daarmee kun je je hele keuken prachtig renoveren.

 

Keuken wrappen met folie

Een stuk goedkoper en misschien nog leuker ook is om je keuken te wrappen met plakfolie. Plakfolie is een zelfklevend interieurfolie in een bepaald kleurtje of motiefje. Je plakt het op de keukenkastjes, op het aanrecht, op de koelkast en zo kun je je hele keuken refreshen. Hoe leuk is dit? Voor het beplakken van je keukenkasten kun je gewoon plakfolie gebruiken. Maar mooier is het speciale wrapfolie. Wrapfolie is een luxe interieurfolie dat rekbaar is. Met behulp van een fohn kun je hiermee ook bollingen in keukens beplakken. Ook het omslaan van het folie op de hoekjes van de kastjes gaat met wrapfolie heel gemakkelijk. Het keuken wrappen met behulp van een fohn is trouwens wel iets dat je niet als leek moet doen. Moeilijk is het niet. Maar je moet er even handigheid in krijgen. Misschien eerst even met 1 kastje proberen. En anders kun je altijd nog gewoon recht toe recht aan, alles beplakken. Dat hoeft niet met het speciale wrappping folie hoor. Dat kan ook met gewone folies voor het interieur.

Met wrapfolie je keuken als nieuw

Met wrapfolie maak je je oude keuken weer als nieuw. En dat voor een fractie van de normale prijs. Wil je een keukenblad in betonlook? Dat kan! Een keuken van wenge hout? Ook dat motiefje is verkrijgbaar! Hoogglans, mat zwart? You name it! Kijk maar eens bij Plakfoliewebshop.nl voor al die mogelijkheden. Hier kun je heel wat inspiratie op doen. Je kunt een proefstaaltje van de prints van de interieurfolie voor keukens bestellen om ze beter te bekijken.

keuken wrappen

https://www.plakfoliewebshop.nl/plakplastic/keuken-wrappen

Inhoudsopgave