Uw huis verkopen? Dat kan snel & eenvoudig

Praat je over een huis verkopen, dan komt al snel het woord makelaar ter sprake. Toch heeft u in principe geen tussenpersoon nodig om uw huis te verkopen. Meer nog, er is een heel makkelijke manier om snel uw woning te verkopen. Welke dat is? We vertellen u er graag wat meer over.

Razendsnel uw huis verkopen

Door in zee te gaan met een professionele speler die meteen uw huis koopt om het pand te renoveren en/of onmiddellijk weer verder door te verkopen, bespaart u heel wat tijd en kopzorgen. Ze doen u meestal onmiddellijk een bod, zorgen bij een akkoord ervoor dat u razendsnel over geld kunt beschikken en helpen u bij de administratie en verplichte attesten. Vaak is één bezoek voldoende om een marktconform bod te krijgen, waardoor er geen tientallen bezoekers dienen rondgeleid te worden. Deze jonge speler neemt trouwens ook alle kosten die bij het verkopen van een huis komen kijken op zich. En wees maar zeker dat dit kostenplaatje aardig kan oplopen.

Een waardevol alternatief

Uiteraard is er an sich niets mis als u uw huis via een makelaar wenst te verkopen en ook zelf kunt u in principe uw woning verkopen, maar werken met een professionele partij die meteen uw huis koopt is zeker een valabel alternatief. Omdat zij heel wat woningen opkopen, hebben ze heel wat expertise in huis en doen ze ook meteen een correct bod. U kunt dit bod altijd even vergelijken met vraag- en verkoopprijzen van gelijkaardige woningen in de buurt.

Correct en betrouwbaar uw huis verkopen

Werkt u met Sneluwhuisverkopen.be dan gaat u in zee met een uiterst betrouwbare partner. Zij hebben een heel mooi parcours afgelegd en jaarlijks kopen ze heel wat woningen op. Alle type woningen kunnen in aanmerking komen. Zij werken met een notaris, zetten alles netjes op papier en hebben tientallen klanten die kunnen bevestigen dat ze correct werken. Bij hen kiest u uw notaris zelf en regelen ze alles tot in de puntjes. Ook helpen ze je bij deze drie verplichte attesten:

  1. EPC attest
  2. Elektrische Keuring
  3. Asbest attest voor woningen ouder dan 2001

Contacteer de mensen van Sneluwhuisverkopen.be vandaag nog. Met plezier komt één van hun experts naar u toe en gaan onmiddellijk aan de slag. Uw huis verkopen was nog nooit zo makkelijk, terwijl u meteen over uw geld kunt beschikken.

https://www.sneluwhuisverkopen.be

Inhoudsopgave