Standaard maten lamellen vs houten lamellen op maat: alle voor- en nadelen op een rij

Standaard maten lamellen vs houten lamellen op maat: alle voor- en nadelen op een rij

Ben je aan het kijken naar houten lamellen op maat? Dan is het verstandig dat je weet wat de voor- en nadelen zijn ten opzichte van de standaard maten die je bij lamellen terug kunt vinden. Er zijn namelijk een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je tot een aankoop overgaat. Maar welke voor- en nadelen mag je hierbij niet over het hoofd zien? Onderstaande informatie zet de belangrijkste op een rij. 

 

Houten lamellen op maat voor een passende oplossing 

Houten lamellen op maat laten maken geeft jou de gelegenheid om een passende oplossing voor ieder raam te hebben. Door de afmetingen door te geven, kun je de ramen die afwijken van de standaard maten ook voorzien van de houten lamellen, zonder dat er nog een kier overblijft. De standaard maten lamellen zijn hier vaak niet geschikt voor, omdat ze dan altijd licht door blijven laten. 

 

In iedere kleur beschikbaar 

De raamdecoratie die je op maat laat maken, kan ook in iedere kleur komen die jij in jouw woning wenst te hebben. Hiervoor kun je bijvoorbeeld kijken naar de trends op dit moment, maar ook naar de kleuren die je in jouw interieur hebt. Bij de standaard maten vind je vaak ook slechts enkele kleuren terug, welke je niet aan kunt passen aan de rest van jouw interieur. Je zit hierdoor vaak met een tint die net niet voldoende bij je past. Je kunt daarom niet alleen voor de juiste afmetingen kiezen, maar ook voor een goede kleurtint. 

 

Een duurdere oplossing dan standaard maten

Een nadeel van de raamdecoratie die je op maat laat maken, is dat deze vaak veel duurder is dan de andere lamellen die je op de markt tegenkomt. Je weet daarbij ook nooit precies hoeveel je dient te betalen voor de lamellen. Pas zodra de afmetingen vastgesteld zijn en je de juiste kleurtint hebt, kun je een offerte ontvangen. Je moet dus wel rekening houden met een groter budget voor de aankoop. 

 

Op maat laten maken bij Inhuisplaza.be 

Bovenstaande voor- en nadelen zijn slechts enkele voorbeelden van wat je kunt verwachten van de houten lamellen en wanneer je deze op maat laat maken. Bij Inhuisplaza.be kun je alle mogelijkheden vinden op het gebied van op maat gemaakte lamellen en decoratie, waarna jij de keuze kunt maken en kunt profiteren van uitsluitend de voordelen.

 

https://inhuisplaza.be/

Inhoudsopgave